BEDRIJFSKLEDING

HORECAKLEDING

WERKKLEDING

PROMOTIEKLEDING

Onze merkenCustom made

Maatwerk is chic, zeker. En er zijn nog meer heel goede redenen om bij het bepalen van uw bedrijfskleding hiervoor te kiezen. Bijvoorbeeld als u zeker wilt weten dat uw bedrijfskleding nergens anders wordt gedragen

Lees meer

 

 

Referentie projecten

Met AB Profashion kiest u voor een betrouwbare leverancier voor uw bedrijfskleding. Meer dan twintig jaar ervaring vertaalt zich naar een individueel advies.

Lees meer

<
sfeer1.jpg

Bedrijfskleding met allure

Representatieve kleding, horecakleding, werkkleding of promotiekleding? Goede bedrijfskleding geeft uw bedrijf allure en zorgt dat uw medewerkers prettig gekleed, beschermd en herkenbaar zijn. Zodat ze zorgeloos en comfortabel hun werk kunnen doen. Modieus, waardoor ze uw bedrijfskleding graag dragen.
sfeer2.jpg

Snel leverbaar, lang nabestellen

De collectie van AB Profashion denkt bij de keuze van de collectie ook aan een goede kwaliteit voor een lange levensduur. De soepele stoffen van de bedrijfskleding voorkomen de normale kreuk en vergroot de representatieve uitstraling. Diverse stoffen zijn zelfs strijkvrij voor snel en makkelijk beschikbaar voor de volgende shift! Bovendien zijn zelfs onze meest modieuze lijnen in bedrijfskleding jarenlang verkrijgbaar, zodat nabestellingen snel leverbaar zijn.
sfeer3.jpg

Twintig jaar ervaring

Met AB Profashion kiest u voor een betrouwbare leverancier voor uw bedrijfskleding. Meer dan twintig jaar ervaring vertaalt zich naar een individueel advies. Met oog voor de stijl van uw bedrijf, de aard van de werkzaamheden, en de verschillende omstandigheden. Uit de vaste collectie, customized, ofvolledig maatwerk. En altijd scherp geprijsd, dus bedrijfskleding voor vrijwel ieder budget.
>
 

AB PROFASHION
Showroom 
de Dommel 12, 8253 PL Dronten 
Postadres 
Colijnweg 21, 8251 PJ Dronten

Telefoon 0321 382 022 
Mobiel 06 53 17 13 04
Telefax 0321 382 023
info@ab-profashion.nl

Design door Flinder | Copywriting door Accent | Powered by VWA