Representatieve bedrijfskleding

Onze collectie corporatekleding is de perfecte keuze voor iedereen die in zijn werk de beste resultaten haalt met een representatieve uitstraling. We leveren een apart dames- en herenassortiment, dat binnen de merken altijd op elkaar is afgestemd. De kwaliteit is zo hoog, dat deze representatieve bedrijfskleding zich moeiteloos kan meten met de pasvormen, afwerking en uitstraling van de betere consumentenmerken.

Combinatie van functie en fashion

De modieuze lijnen volgen de retailconfectie op de voet, waarbij zakelijke en casual elementen mooi met elkaar in balans zijn gebracht. Bovendien is er ruime keuze voor de individuele smaak. Zoals in de stijl van de kraag of het aantal knopen op de sluiting. De kleding beschikttegelijk over alle voordelen van een professionele kwaliteit: snel en lang leverbaar, vuilafstotend en in diverse kreuk- en strijkvrije stoffen.Een aantal uitvoeringenis zelf wasbaar zodat de stomerij niet nodig is!

Teamgevoel en zelfvertrouwen

Deze stijlvolle collectie van AB Profashion is bij uitstek geschikt voor ontvangst- en baliemedewerkers. Maar de uniforme uitstraling versterkthet teamgevoel en zelfvertrouwenook bij bankmedewerkers, verkopers, adviseurs, medewerkers op beurzen en tentoonstellingen, winkelpersoneel, en de medewerkers van hotels, resorts, musea of uitvaartcentra. Met representatieve bedrijfskleding laat uw bedrijf zich van zijn beste kant zien!

Klik hier om een offerte aan te vragen

 
 
 

AB PROFASHION
Showroom 
de Dommel 12, 8253 PL Dronten 
Postadres 
Colijnweg 21, 8251 PJ Dronten

Telefoon 0321 382 022 
Mobiel 06 53 17 13 04
Telefax 0321 382 023
info@ab-profashion.nl

Design door Flinder | Copywriting door Accent | Powered by VWA