Werkkleding beschermt representatieve uitstraling

Behalve veiligheidskleding (werkjassen, overalls, werkschoenen) die de mens beschermen, is er ook kleding die vooral de bovenkleding beschermt. Bijvoorbeeld tegen wind en water. AB Profashion levert onder meer jassen met uitneembare en zelfstandig draagbare binnenvoering, soft-shell jassen, windvangers en fleece coats. Ideaal voor iedere professional die er binnen representatief moet uitzien en tegelijk regelmatig naar buiten moet. Denk hierbij aan bouwlocaties of gedeeltelijk onoverdekte showrooms. Maar ook mensen met een ‘formele’ functie, zoals deurwaarders, beveiligingsbeambten en medewerkers van bezorgdiensten.

Thermo-ondergoed vergroot draagbaarheid

Thermo-ondergoed draagt bij aan een goede temperatuurregeling van de huid, en dus van het hele lichaam. Het weefsel houdt warm als het koud is, en absorbeert transpiratievocht als het warm is. Zo blijft alle bovenkleding prettig draagbaar en bewegen mensen soepeler in hun werkkleding. Daarom is thermokleding een waardevolle aanvulling op de bovenkleding.

Sportieve lijn bedrijfskleding

Het zijn vooral de grote bekende namen uit de luxere sportkleding die met grote kennis van zaken een speciale professionele lijn werkkleding hebben ontwikkeld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de sportieve snit zeer comfortabel draagt en een eigentijdse uitstraling heeft. Tegelijk zorgt de herkenbaarheid van het team voor een duidelijke profilering van de organisatie, vaak met als extra positief effect laagdrempelige klantcontacten.

Klik hier om een offerte aan te vragen

 
 
 

AB PROFASHION
Showroom 
de Dommel 12, 8253 PL Dronten 
Postadres 
Colijnweg 21, 8251 PJ Dronten

Telefoon 0321 382 022 
Mobiel 06 53 17 13 04
Telefax 0321 382 023
info@ab-profashion.nl

Design door Flinder | Copywriting door Accent | Powered by VWA