Zo valt uw boodschap op

Laat uw bedrijf opvallen tijdens een evenement! Tussen de grote drukte zijn uw mensen snel en duidelijk herkenbaar aan hun opvallende outfit met promotionele boodschap. Ideaal voor indoor- en outdoortoepassingen. Maar ook als u consumenten voor een bijzondere gelegenheid unieke kleding wilt laten bestellen: AB Profashion regelt het professioneel van kleine tot grote oplages.

Onverwacht lang effect

Promotionele kleding wordt vaak gebruikt voor een korte periode. Zoals de looptijd van een event. Maar de praktijk wijst uit dat de goede kwaliteit van AB Profashion nog jarenlang draagplezier geeft. Veel promotiekleding blijft daarom nog lang in roulatie. Dat is iedere keer weer gratis reclame voor uw organisatie! AB Profashion levert verschillende kwaliteiten en beschikt over een eigen borduur- en bedrukservice.  

Ook clubkleding voor verenigingen

Vaste clubkleding of lustrum/kampioensfeest te vieren? Ook voor sportclubs en andere verenigingen is de collectie promotiekleding van AB Profashioneen uitkomst als gezamenlijk tenue. Het ruime assortiment bestaat uit polo’s, t-shirts, sweaters, caps, shorts, jogging- en trainingspakken en veel meer. Natuurlijk verzorgen we ook de opdruk van clubnaam of sponsor.

Klik hier om een  offerte aan te vragen

 
 
 

AB PROFASHION
Showroom 
de Dommel 12, 8253 PL Dronten 
Postadres 
Colijnweg 21, 8251 PJ Dronten

Telefoon 0321 382 022 
Mobiel 06 53 17 13 04
Telefax 0321 382 023
info@ab-profashion.nl

Design door Flinder | Copywriting door Accent | Powered by VWA